Nyt badeværelse efter dine drømme

Ønsker du dig et nyt badeværelse, eller skal dit eksisterende renoveres, så er Emil Hansen & Søn A/S den rette virksomhed at kontakte. Vi servicerer primært kunder i og omkring Næstved, men kører også på resten af Sjælland for at føre din badeværelsesdrøm ud i livet.

Vi kan som autoriseret VVS-installatør sørge for alt lige fra udskiftning af en enkelt vandhane til totalløsninger i dit badeværelse. Vi samarbejder med en række kompetente håndværkere inden for mange faggrupper.

Bedre Bad-installatør

Udover at være autoriseret VVS-installatør er Emil Hansen & Søn A/S også Bedre Bad-installatør. Bedre Bad er en landsdækkende kæde af VVS-virksomheder med fagfolk og specialister inden for badeværelser. Som Bedre Bad-installatør leverer vi kvalitet fra inderst til yderst – både i form af det arbejde vi udfører, og de produkter vi installerer.

vvs
 
VE_logo
Bedre-bad
Bedre-energi
vådrumsinstallatør
energivejleder
tekniq-arbejdsgiverne
tekniq-garantiordning
tekniq kvalitet
 
VE_logo
Bedre-bad
Bedre-energi
vådrumsinstallatør
energivejleder
tekniq-arbejdsgiverne
tekniq-garantiordning

Kontakt os for nyt badeværelse

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om din badeværelsesdrøm. Vi står klar med råd og vejledning i forhold til din specifikke opgave. Vi kan træffes på telefon 55 72 17 23, e-mail emh@emil-hansen.dk eller via kontaktformularen.

Derfor skal du vælge os

  • Vi er VVS med et smil - Ring til Emil

  • Vi har mere end 80 års erfaring

  • Vi er en del af Bedre Bad & Bedre Energi

  • Vi er Certificeret energivejleder

  • Vi er Certificeret vådrums­installatør

  • Vi er lidt bedre end andre gode VVS’ere