Viden er vores værktøj

Emil Hansen & Søn A/S er et af Næstveds mest respekterede VVS firmaer med mange år i branchen.

Emil Hansen startede firmaet i 1938, og i 1972 overtog sønnen Jesper firmaet. Fra små lokaler i Jernbanegade voksede firmaet sig stort og rykkede i 1988 ud til Holsted Park, og senest i 2013 til Skallegårdsvej 6B, hvor man i dag har værksted, lager og kontor. I maj 2008 overtog Michael og Mette Grebart firmaet. Michael kendte i forvejen Emil Hansen & Søn A/S indefra, idet han som lærling i 1986 og flere år som svend og senere som overmontør arbejdede i firmaet. Inden overtagelsen havde han arbejdet bl.a. som selvstændig autoriseret VVS-installatør og som leder af en stor vandforsyning. Mette er kontoruddannet i 1990 og har gennem årene som selvstændig oparbejdet et bredt all-round kendskab inden for VVS-branchen. Og det er i et tæt parløb de i dag sammen både konsoliderer firmaet og videreudvikler det.

Vi løser alle opgaver inden for VVS branchen

Vi har i dag 28 medarbejdere med vidtspændende viden, erfaringer og kompetencer, som et kvalitetsbevidst VVS-firma skal have.
Det betyder, at vi kan løse enhver VVS-opgave – både når der er behov for det gamle blikkenslagerhåndværk ved f.eks. kvistinddækninger,
skifertage, gammeldags drueknæ og kobberarbejde, eller når det handler om energi, sol, luft til vand og jordvarmepumper,
ejendomsservice, badeværelsesrenovering og andre moderne VVS-opgaver. Emil Hansen & Søn A/S dækker hele spektret. Kontakt os nu på telefon 55 72 17 23, e-mail emh@emil-hansen.dk eller via kontaktformularen.

emil-bil
Michael Grebart

Michael Grebart

Indehaver - Direktør
Aut. VVS-installatør
Mette Grebart

Mette Grebart

Økonomi­ansvarlig/­Administration
Kristina Bendix Thisted Hansen

Kristina Bendix Thisted Hansen

Kontor/­reception
Thomas Stampe

Thomas Stampe

Overmontør/­tekniker
Morten Dalgård

Morten Dalgård

Overmontør/­privatkunder
Carsten Petersen

Carsten Petersen

Overmontør/­varmepumpetekniker
Thommas Knudsen

Thommas Knudsen

Webshop
Thomas Grebart

Thomas Grebart

Webshop
Julie Stenfeldt Hansen

Julie Stenfeldt Hansen

Kontorelev