Ventilations- og klimaanlæg i Næstved og på Sjælland

Hos Emil Hansen & Søn har vi i mange år leveret ventilationsanlæg i Næstved, Ringsted, Skælskør, Vordingborg og på Sjælland til en bred vifte af kunder. Hvad enten det er et badeværelse, et enfamiliehus, en skole eller et kontor, kan vi være behjælpelige.

Med et ventilationsanlæg sikrer du dig det bedste indeklima til gavn for både helbred og varmeregning. Du kommer alt fra trækgener til for høj rumtemperatur og problemer med luftfugtighed til livs.

Godt indeklima med et ventilationsanlæg

Er der tale om en arbejdsplads, kan det have altafgørende betydning for medarbejdernes ydeevne, at de føler sig godt tilpas indendørs. Derfor er det vigtigt, at du har det bedst mulige ventilationsanlæg, og her er Emil Hansen & Søn det oplagte valg. Vi kan tilbyde professionel rådgivning fra start til slut og sikre dig en fremtidssikret løsning inden for ventilationsanlæg.

Vi foretager en præcis analyse og klarlægger derudfra årsagerne til dine eventuelle gener i bygningen. Derefter kan vi komme med et løsningsforslag, som matcher dine behov. Vi fører alle de anerkendte kvalitets produkter fra Nilan, Lindab, Genvex, Vølund, Øland mfl. og derfor kan vi finde den helt rigtige løsning for alle behov.

vvs

Tilbud på service og opsætning af ventilations- og klimaanlæg

Vi står klar til at give dig et godt tilbud på en energirigtig ventilationsløsning. Ring til os på telefon 55 72 17 23 og lad os tage en snak. Vi kan også kontaktes via e-mail på emh@emil-hansen.dk eller via kontaktformularen her på siden. Vi tilbyder også Energirådgivning, som kan indebære mere end dit ventilationssystem, men kan være en langsigtet investering.

Derfor skal du vælge os

  • Vi er VVS med et smil - Ring til Emil

  • Vi har mere end 80 års erfaring

  • Vi er en del af Bedre Bad & Bedre Energi

  • Vi er Certificeret energivejleder

  • Vi er Certificeret vådrums­installatør

  • Vi er lidt bedre end andre gode VVS’ere