Varmepumper – luft/luft og luft/vand

Emil Hansen & Søn A/S er din autoriserede VVS-installatør og VE-installatør. Derfor installerer, monterer og servicerer vi naturligvis også varmepumper efter dit behov og din økonomi. Vi er certificeret VE-installatør, hvilket giver dig garanti og kvalitetssikring af alle installationer, samt mulighed for økonomisk tilskud til installationen. Varmepumper kan fungere som en supplerende løsning til dit eksisterende varmesystem. En sådan varmeløsning udnytter luftens energi til opvarmning af din bolig.

Luft til luft-varmepumpen er godt som et supplement til din nuværende varmeforsyning. Dette er både en nem og en billig løsning til dig, der benytter brændeovn eller elvarme.
Luft til vand-varmepumpen fungerer som den eneste varmekilde i bygningen og består af en ude- og en indedel.

En varmepumpe som alternativ energi­løsning

En varmepumpe er et mere miljøvenligt alternativ til opvarmning end oliefyr eller naturgas. Med en varmepumpeløsning bliver du uafhængig af de fossile brændstoffer, og er på denne måde godt rustet til fremtiden. Som uddannet VE-installatør lever vi op til alle kvalitetskrav der sikrer dig en professionel og korrekt installation af din nye varmepumpe.

vvs

Kontakt os for tilbud på varmepumper

Ring gerne til os for at få en uforpligtende snak omkring, hvilken varmepumpe, der vil passe bedst til dine behov. Ring til os på tlf. 55 72 17 23. Som certificeret VE-installatør, står altid klar med et godt og uforpligtende tilbud på installation af en varmepumpe til din bolig. Du kan også sende en e-mail på emh@emil-hansen.dk eller skrive til os på kontaktformularen her på siden.

Derfor skal du vælge os

  • Vi er VVS med et smil - Ring til Emil

  • Vi har mere end 80 års erfaring

  • Vi er en del af Bedre Bad & Bedre Energi

  • Vi er Certificeret energivejleder

  • Vi er Certificeret vådrums­installatør

  • Vi er lidt bedre end andre gode VVS’ere