Rådgivning i energioptimering

Hos Emil Hansen & Søn A/S har vi stor fokus på energioptimering i alt vores arbejde. Vi har specialiseret os i energirådgivning, fordi der er mange muligheder for energioptimeringer i især ældre boliger. Vi vil gerne gennemgå din bolig sammen med dig, så kan vi give dig forslag til, hvor du kan spare på miljøet og pengene.

Vores energirådgiver Michael Grebart er specialist med stor erfaring. Derfor kan vi give dig værdifulde råd om mulighederne i din bolig. Vi kalder det ”Få råd om Go’Energi”. Deruodver er vi en del af Energiteam Danmark – Sammen sparer vi energi.

Et energitjek omfatter en vurdering af dit varmeanlæg

Når vi gennemgår din bolig med dig, tjekker vi især dit varmeanlæg. Det er oftest her, at den største mulighed for at spare på energien i din bolig findes. Med dette energitjek får du ren besked om, hvordan og hvor meget, du har mulighed for at spare på varmeanlægget.

michael

Bestil et energitjek og energioptimering

Hvis du ønsker et uforpligtende energitjek, hvor vi screener din bolig for energiforbedringer, skal du kontakte os. Vi har specialisteret os i energirådgivning. Ring til os på telefon 55 72 17 23, e-mail emh@emil-hansen.dk eller via kontaktformularen.

Derfor skal du vælge os

  • Vi er VVS med et smil - Ring til Emil

  • Vi har mere end 80 års erfaring

  • Vi er en del af Bedre Bad & Bedre Energi

  • Vi er Certificeret energivejleder

  • Vi er Certificeret vådrums­installatør

  • Vi er lidt bedre end andre gode VVS’ere