Specialister i alt vedr. VVS service

Emil Hansen og Søn A/S tilbyder VVS service på alle former for ventilations-, klima-, VVS- og automatikanlæg. Vi kan også tilbyde løbende styring og overvågning af kørende anlæg. Det sikrer optimal ydeevne og forbedret driftsøkonomi.

Det er vores fornemste opgave at give dig top professionel rådgivning, sparring og inspiration, når du skal beslutte dig for ny vvs installation, badeværelse m.m. Samtidig skal vi sikre, at den færdige løsning lever op til dine krav, din hverdag og dine drømme, samt overholder gældende lovgivning. Det stiller krav til vores faglighed og professionelle tilgang til hver eneste opgave. Vi løser opgaven ved konstant at være på forkant med nye tendenser inden for vand, varme og sanitet. Hvis du har brug for en kyndig VVs installatør til din opgave eller VVS service, skal du kontakte os.

Sikker styring af dit projekt

Hos Emil hansen og Søn A/S påtager vi os den totale styring af dit vvs projekt. Uanset om det gælder en fuldstændig renovering eller en mindre modernisering. Du har kun én og samme kontaktperson under hele forløbet.

vvs

Varme- og installations­opgaver

Vi udfører alle former for varme og installationsopgaver, alt fra udskiftning af radiatorventiler og radiatorer til renovering af varmecentraler, renoveringer af varmeanlæg i boligblokke med stigestrenge og varmeteknik samt nybyg af enfamiliehuse og erhverv.

Vand- og afløbs­installationer

Vi udfører alle former for vand og installationsopgaver, alt fra udskiftning af afspærringsventiler og vandhaner til renovering af varmecentraler med varmtvandsbeholdere, renoveringer af brugsvandsanlæg i boligblokke med stigestrenge og faldstammer samt nybyg af enfamiliehuse og erhverv med vand og afløbsinstallationer.

Kontakt os nu

Hvis du ønsker at blive mødt af en specialist i alt inden for vand, varme og sanitet skal du ikke tøve med at kontakte os. Med mere en 30 år i branchen, er Emil Hansen & Søn A/S et veletableret og respekteret VVS firma. Du kan kontakte os på telefon 55 72 17 23, e-mail emh@emil-hansen.dk eller via kontaktformularen.

Derfor skal du vælge os

  • Vi er VVS med et smil - Ring til Emil

  • Vi har mere end 80 års erfaring

  • Vi er en del af Bedre Bad & Bedre Energi

  • Vi er Certificeret energivejleder

  • Vi er Certificeret vådrums­installatør

  • Vi er lidt bedre end andre gode VVS’ere